Hakkımızda

Gebze Tema Perde Gebze, Çayırova, Darıca, Tuzla ve tüm Marmara’da hizmet verebilecek iş yapım ağına sahip olmakla birlikte gelişen dünyaya ayak uyduran tüm gelişmişliği kurumuna aktaran dinamik yapısıyla ve geçmişten gelen perde kültürümüzü de geleceğe aktaran duruşuyla Gebze Tema Perde siz değerli müşterilerimize oldukça çeşitli ürün yelpazesiyle hizmet vermekten onur duymaktadır.

Gebze Tema Perde öncelikle Ev, ofis, okul, sanayi perdeleri tül ve kumaş perde çeşitleriyle birlikte dikey jaluzi perde, stor perde, zebra perde, PVC perde, katlamalı perde, traşlı perde, Japon perde, stor zebra perde, ahşap jaluzi perde, ve tüm akıllı ve mekanik perde çeşitleri ile hizmet vermektedir.

Gebze Tema Perde Sizleri anlayan ve sizleri dinleyen firma anlayışımızla müşteri memnuniyetini önceleyen ilkeli duruşuyla her zaman sizin için var olmaya devam edecektir. Gebze Tema Perde olarak ev, okul ve ofislerinize gereken perde ihtiyaçlarınıza göre ücretsiz keşif ve tasarım hizmeti de Gebze Tema Perde’nin hizmetleri arasındadır.

Gebze Tema Perde kendi ürünlerini kendi imal eden atölyesi ve kurumsal sloganına uygun olarak (Biz; Kesip, Biçip, Dikiyoruz) kendi ürettiği ürünleri ayrıca sizlerin beğenisine sunmak için mağazasına beklemektedir.

“Biz; Kesip, Biçip, Dikiyoruz”